MadeTo stand out, connect and matter.

Authentiek design in een straight forward-stijl die je klanten vanaf de eerste seconde laat zien en voelen wat ze van je bedrijf, product of dienst mogen verwachten.

Designing for people. Dat is elke keer opnieuw het vertrekpunt van MadeTo. We ontwerpen met een duidelijke strategie, vanuit een menselijk perspectief in alle stappen van het proces. We ontwikkelen communicatietools die beroep doen op de emoties, behoeften en ambities van jouw eindgebruiker, zodat die een goed gevoel krijgt bij je dienst of product. Kortom, we creëren een sterke verbintenis met je merk.

Hoe? 

In de eerste fase werken we nauw samen om je wensen volledig in kaart te brengen. Daarna gaan we aan de slag om de uitdagingen en behoeften van je klant te begrijpen en beantwoorden met creatieve en innovatieve oplossingen. Een human-centred aanpak die je ruim mag zien: van new media tot print en interieurdesign. Samen kiezen we de beste ideeën en invalshoeken die we verder uitwerken om het beoogde resultaat te bereiken. 

Wat? 

MadeTo is gespecialiseerd in: merkstrategie / merkconcepten / concept development / visuele identiteiten / branding / huisstijlontwerp / rebranding / merkbeleving / offline en online graphic design / art direction / webdesign / motion design / signage design / fotografie / illustraties  / user centered design / human oriented design / emotional branding / ...

Wie? 

Founder/Creative Director: Gaëtan Lagae
Founder/COO: Laurence Dupas


Back to Top